De mogelijkheden bij Studio 4205
STUDIO OPNAMES
In Studio 4205 werken wij met de meest moderne high-end apparatuur waarmee wij een professioneel product kunnen leveren. De combinatie van analoge en digitale recording zorgt voor een warme sound.
De sferische huisstijl van studio 4205 zorgt voor fijne maar ook snelle workflow. Wij werken met vaste prijzen waardoor wij gefocust en ontspannen aan het perfecte eindresultaat kunnen werken.
DETAILS
DRUMLES
Erik Sterk studeerde in 2011 cum laude af aan de Nederlandse pop academie in Utrecht. Na zijn studie is hij zelf bandcoach en ritmesectie docent geworden op de popacademie. Erik heeft in diverse bands in veel verschillende stijlen gespeeld. Zijn huidige band is Stillmode waar hij regelmatig mee bij NPO 3FM, NPO Radio 2 en Radio Veronica is geweest. Erik is eveneens producer en engineer.
DETAILS
BASLES
Chico Abelino studeerde af aan de Rockacademie in Tilburg als bassist en aan het SAE Institute in Rotterdam als studio engineer. Chico heeft met diversen bands en verschillende stijlen muziek door heel Europa en Rusland gespeeld. Momenteel speelt hij zo'n 40 shows per jaar als bassist bij de band Musest. Chico is daarnaast producer en engineer in een opnamestudio.
DETAILS

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!